Kindershow Goochelpret - Goochelaar Charly

Goochelaar huren kinderfeest

Goochelaar huren kinderfeest?
Kindergoochelaar Charly Crama treedt door heel Nederland op met zijn originele kindershows. Hij is een graag geziene kindergoochelaar en maakt met zijn magisch entertainment elk kinderfeest tot een onvergetelijke belevenis. Op het gebied van kinderentertainment biedt hij een grote variatie aan magische mogelijkheden en tovert bij alle kinderen een lach van verbazing op het gezicht. De show wordt altijd aangepast aan de leeftijden van de kinderen.

Kindergoochelaar Charly Crama heeft een kindershow voor grote evenementen, maar ook een kindershow voor een kinderfeest of een verjaardagspartijtje in de huiskamer of in de tuin, of voor kinderen die aanwezig zijn op een bruiloft.

Kindergoochelaar Charly Crama biedt diverse mogelijkheden van kinderentertainment op het gebied van magische kindershows:

1Kindershow “De Snoepjesmachine”
2 Kinderfeestje – kindergoochelaar Charly
3 Workshop Goochelen voor kinderen

Kindershow “De Snoepjesmachine”

De kinderhow van kindergoochelaar Charly Crama zit vol humor, goochelen en veel interactie.

Speciaal voor de kinderen heeft goochelaar Charly een snoepjesmachine meegenomen, hiermee wil hij alle kinderen trakteren op snoepjes. Helaas werkt de snoepjesmachine niet en samen met de kinderen gaat Charly van alles proberen om de machine weer aan de praat te krijgen. Er gebeuren de gekste dingen en het wordt al snel een vrolijke boel. De vraag blijft echter wel of het allemaal goed gaat komen en de kinderen een lekkere traktatie zullen krijgen uit de snoepjesmachine!

Charly’s kindershow “De Snoepjesmachine” is een zeer gevarieerd programma van 45 à 60 minuten en is zeer geschikt voor braderieën, basisscholen, campings, winkelcentra, bedrijfsfeesten en vele andere speciale gelegenheden waar veel kinderen bij aanwezig zijn. Voor deze show is alleen een podium of duidelijk herkenbare optreedplek van ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep nodig.

De kindershow kan worden aangepast tijdens de periode van de kinderboekenweek, Sinterklaas, Kerst en Pasen.
Een korte impressie video van kindergoochelaar Charly Crama en zijn kindershow “De Snoepjesmachine”.

Kindergoochelaar Charly huren kinderfeest

Charly’s Magische Kinderfeest

Speciaal voor een kleine kinderfeest heeft kindergoochelaar Charly een goochelshow van 45 minuten, die aangepast kan worden aan de leeftijd van de aanwezige kinderen. Een kleine kindershow is voor maximaal 20 kinderen en is ideaal voor kleine ruimtes en is snel op en af te bouwen. Daarnaast is een kleine kindershow voor kinderen vanaf 7 jaar goed te combineren met een “Workshop Goochelen“.

Een korte impressie video van een verjaardagshow van kindergoochelaar Charly Crama, gefilmd tijdens een kinderfeest in Canada.

Workshop Goochelen

Tijdens een workshop goochelen voor kinderen of volwassenen geeft Charly u een kijkje achter de schermen van de mysterieuze wereld van de goochelkunst. De workshop is een mix van entertainment, actief bezig zijn, samenwerken en creativiteit.

Hier een korte impressie van een workshop goochelen voor kinderen.

Naast het kindergoochelen is goochelaar Charly ook te boeken voor tafel goochelen, diverse podium acts en workshops goochelen voor volwassenen.

Wilt u een offerte aanvragen? Vragen naar beschikbaarheid? Of meer informatie over “goochelaar huren kinderfeest”? Neem vrijblijvend contact op met kindergoochelaar Charly Crama.

Goochelaar Charly Crama
Telefoon: 06 10 11 42 19
E-mail:
Website: www.charlycrama.nl