Kinderboekenweek 2017 Kindershow Grote Griezels

Kinderboekenweek 2017 is van woensdag 4 oktober tot en met zondag 15 oktober 2017 en het thema van de kinderboekenweek in 2017 is Griezelen. Speciaal voor deze kinderboekenweek presenteert kindergoochelaar Charly Crama zijn verschrikkeleuke kindervoorstelling Grote Griezels!

Kinderboekenweek 2017 - Kindervoorstelling Grote Griezels - kindergoochelaar Charly
“Er zijn al zoveel bekende kinderboeken geschreven over griezels en enge monsters, waardoor er veel kinderen bang zijn voor monsters. Maar wist je dat je met heel veel griezels ook kan lachen en veel plezier mee kan beleven!

Tijdens de kindervoorstelling Grote Griezels leert Charly de kinderen onder andere waarom spoken zich onder het bed verstoppen, hoe vampieren kunnen vliegen, wat monsters in hun vrije tijd doen en nog veel meer. Spelenderwijs leren de kinderen met hun angst om te gaan.”

Deze zeer interactieve en educatieve kindervoorstelling zit vol humor, spanning en magie en is geschreven voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar. De show duurt 45 minuten en wordt compleet geleverd met decor en een geluidsysteem tot en met 150 kinderen.

Kinderboekenweek 2017 - Kindervoorstelling Grote Griezels - kindergoochelaar CharlyKindergoochelaar Charly Crama speelt al jaren door heel Nederland met zijn kindershows op basisscholen, bibliotheken en andere kinderevenementen en speelt ieder jaar een speciale voorstelling in het thema van de Kinderboekenweek. Ook de Kindershow Grote Griezels is zeer geschikt voor basisscholen, bibliotheken, boekenwinkels of kinderboekenwinkels en allerlei andere feesten en activiteiten die tijdens de kinderboekenweek 2017 plaatsvinden. Voor deze kindervoorstelling is alleen een podium of duidelijk herkenbare optreedplek nodig van ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep.

Hoewel de kinderboekenweek 2017 start op woensdag 4 oktober en eindigt op zondag 15 oktober, kan de kindershow Grote Griezels uiteraard ook in de weken ervoor en erna geboekt worden. Daarnaast is deze voorstelling ook geschikt voor kinderfeesten en kinderevenementen rond de periode van Halloween.

Bij optredens voor meerdere basisscholen of bibliotheken, die gezamenlijk deze voorstelling willen boeken, zorgt Charly voor een leuke groepskorting.

Grote Griezels boeken?Wilt u zeker zijn van een boeking? Boek dan nu al voor september of oktober 2017.
Klik hier om vrijblijvend een offerte voor de Kindervoorstelling Grote Griezels voor de “Kinderboekenweek 2017” aan te vragen.

Kindergoochelaar Charly is naast deze voorstelling ook het gehele jaar te boeken met zijn magische kindershow De Snoepjesmachine. Klik hier voor meer informatie over deze kindershow.

Kinderboekenweek 2017 - Kindershow Grote Griezels - kindergoochelaar Charly

Referenties

Wij hebben heel veel positieve reacties gehad over jouw optreden en je goochelkunsten! Vooral de enorme interactie met de kinderen en de aansluiting van de show met de locatie Paleis Het Loo, was precies zoals we gehoopt hadden: een bijzondere belevenis voor de Prinsen en Prinsessen! – Petra Elgersma, Paleis Het Loo

We hebben genoten van je show. Iedereen was erg enthousiast, waarvoor dank! – Mare Research, Amsterdam

Allerleukste goochelaar ever! Enorm veel dank voor de geweldige show! We boeken je graag nog een keer! – Sabine Berkhout, Heemstede

Charly, de kinderen hebben ontzettend genoten van je voorstelling: superbedankt! – Marc Soeterbroek, Boskoop

Informatie van CPNB


Het thema van de Kinderboekenweek is “Griezelen” en het motto is Gruwelijk eng!
Kinderboeken met griezels en engerds staan centraal in de Kinderboekenweek 2017.

Dat belooft een loeispannende week te worden. Je bent nooit te oud om te griezelen. Maar de grens tussen wat lekker griezelig is en wanneer het echt (te) eng wordt – de grens tussen fictie en werkelijkheid – ligt voor ieder anders. Monsters, spoken, nachtmerries, zombies, schaduwen, angsten, heksen, achtervolgers: er is een moment dat ze onder je huid of onder je bed kruipen. Door over ze te lezen kun je ze bedwingen, want het ‘kwaad’ wordt meestal wel overwonnen.

Vandaar de populariteit van griezelseries als De Griezelbus (Paul van Loon), Kippenvel (R.L. Stine), Geestenjagers (Joseph Delaney) maar ook de Harry Potter-boeken en de reeks over Donderkat (Thijs Goverde) en De verschrikkelijke verhalen (Chris Priestley). Andere boeken waar je van gaat nagelbijten zijn Mila en de monsters (Judith Koppens) en Monsterboek (Alice Hoogstad) voor de kleintjes. Of Nachtverhaal (Paul Biegel), Bor ziet spoken (Harmen van Straaten), De zombie van Zandwijk (Reggie Naus), Stranders (Iris Stobbelaar), Rare geluiden (Mariken Jongman), Porselein (Paul Verrept) en Boy 7 (Mirjam Mous). Stuk voor stuk boeken waardoor je verbeelding met je op de loop gaat of je geruststelt.

Overige Mogelijkheden


Naast deze kindershow is goochelaar Charly ook te boeken voor kleinere kinderfeesten, tafel goochelen, centrale podium acts en workshop goochelen. Voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en boekingen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met

Goochelaar Charly Crama
Telefoon: 06 10 11 42 19
E-mail:
Website: www.charlycrama.nl