Eureka Show - Kindershow Wetenschap

Eureka Show

Jamie en Charly presenteren De Eureka Show. Een combinatie van een waanzinnige wetenschapsshow vol spannende experimenten en een wetenschapsquiz. Een leerzame kindershow met een flinke dosis humor, energie en interactie!

Een team van jongens en een team van meiden worden op de proef gesteld met leuke en leerzame vragen over de zwaartekracht, lucht, water, geluid en vuur. Hierbij komen allerlei coole proefjes aan de orde over onder andere het menselijk evenwicht, de middelpuntvliedende kracht, tornado’s, geluidsgolven en brandveiligheid! Ook leren de kinderen hoe veilig te experimenteren!

Enkele experimenten die de revue passeren maken gebruik van onder andere jumbo Mikado stokken, een triangel van de pooltafel, ballonnen, een vortex kanon en een bladblower. Van de vier jongens wordt een speciale levende stoel gemaakt, de meiden tillen elkaar op met behulp van alleen maar hun wijsvingers, er wordt gejongleerd met grote messen en als finale zweeft het winnende team met een bladblower hovercraft over het podium heen!

Een interactieve en educatieve show waarin veiligheid voorop staat. Jamie en Charly zorgen ervoor dat de kinderen op een leuke en leerzame manier in aanraking komen met de wereld van de wetenschap! De Eureka Show kan geboekt worden voor 30 minuten, 1 uur of 2x 45 minuten en is geschikt voor scholen, bibliotheken, festivals, bedrijfsevenementen en andere leuke kinderfeesten!

Leren was nog nooit zo cool!


Deze video is opgenomen tijdens het vijfdaagse evenement Generation Discover Festival 2019, dat werd gehouden in Ahoy Rotterdam. Op dit festival speelden Jamie en Charly drie keer per dag de Eureka Show.

Kindershow Eureka Show Jamie Charly

Technische Vereisten
– Speelvlak van minimaal 4 x 3 meter
– Zaalindeling met stoelen of bankjes
en goede zichtlijnen voor groot en klein (geen matten)
– Schone omkleedruimte met tafel en stoelen

– Opbouwtijd is +/- 30 minuten en afbouwtijd is +/- 30 minuten
– Inclusief geluid tot maximaal 150 personen
– Geluidstechnicus bij grotere groepen

Wij komen graag met u in contact voor een volledige prijzenlijst, meer informatie en boekingen van deze Kindershow! Klik hier om vrijblijvend een offerte voor de “Jamie & Charly Eureka Show” aan te vragen.

Jamie & Charly Kindershow

Jamie & Charly Eureka Show
06 10 11 42 19

www.charlycrama.nl