Mind Games Next Level - Magic Show - Goochelaar en Mentalist Charly Crama

Mind Games Next Level

“Mind Games Next Level” is de ultieme interactieve goochelshow, waarbij iedereen uiteindelijk de winnaar is!

Mentalist en goochelaar Charly Crama speelt allerlei magische en psychologische spelletjes die je gedachten zullen prikkelen, neemt je mee op een ongelofelijk avontuur en tilt de magie naar ongekende hoogten.

Maak je klaar voor een buitengewone voorstelling vol intrigerende hersenkrakers, verbluffende illusies, een knap staaltje gedachtenlezen, onvoorstelbare voorspellingen en interactieve experimenten die je zullen verbazen.

Het hele publiek wordt actief bij deze magische spelshow betrokken. Je komt meer te weten over de kunst van beïnvloeding, afleiding en het lezen van lichaamstaal. Ontdek waarom je hersenen en zintuigen je soms zo gemakkelijk voor de gek kunnen houden, want in deze show is niets wat het lijkt!

“Mind Games Next Level” biedt alle ingrediënten voor een gezellige en sfeervolle ervaring met collega’s, familie of vrienden. Of je nu een bedrijfsevenement, dinnershow, privéfeest of theateravond organiseert, Charly Crama zal zorgen voor een voorstelling die je gasten versteld doet staan. Deze unieke show is veelzijdig en past perfect als podiumact voor grote groepen in ruime zalen of theaters. Maar de show kan ook worden aangepast voor intiemere gezelschappen vanaf ongeveer 20 gasten in een kleine setting.

Bovendien kunnen delen van “Mind Games Next Level” ook worden gebruikt als lezing, presentatie of energizer tijdens bedrijfsevenementen, bijeenkomsten, congressen, studiedagen of seminars. Charly Crama past moeiteloos zijn presentatie aan, zowel om de magie en verwondering op maat te maken voor jouw specifieke evenement, als om naadloos bij het thema van het evenement aan te sluiten.

Laat je verrassen en betoveren door “Mind Games Next Level.” Bereid je voor op een show vol verwondering, verbazing, verbinding en onvergetelijke momenten!

Neem contact op voor informatie over tarieven, details en boekingen van deze show!
Klik hier om vrijblijvend een offerte voor “Mind Games Next Level” aan te vragen.

Goochelaar Charly Crama - Mind Games Next Level

Mind Games Next Level
06 10 11 42 19

www.charlycrama.nl