Kindershow Toverlakei Evenblij in Paleis Het Loo

Koninklijke Kindershow van Toverlakei Evenblij

Toverlakei Evenblij presenteert een koninklijke kindershow voor uw feest of evenement. Deze goochelshow kan gespeeld worden als een koninklijk ontvangst of als een vorstelijke finale van uw evenement, maar kan zeker ook de hoofdact zijn. Toverlakei Evenblij heeft een krachtige kindershow vol humor, magie en interactie. Daarnaast kan deze doldwaze lakei ook korte magische optredens verzorgen tussen het publiek.

Kindershow Toverlakei Evenblij - Prinsessendagen Paleis Het Loo Apeldoorn

Prinsen- en Prinsessendagen – Paleis Het Loo
Paleis Het Loo organiseerde jarenlang de ‘Prinsen- & Prinsessendagen’ tijdens de zomermaanden juli en augustus met drie dagen per week. Speciaal voor het paleis creëerde goochelaar Charly Crama in 2016 het komische karakter van Toverlakei Evenblij en speelde ieder jaar een nieuwe kindershow, die speciaal geschreven en ontwikkeld was voor Paleis Het Loo. Tijdens deze Prinsen- en Prinsessendagen vormden de tuinen en stallen het sprookjesachtige decor en waren er naast de kindershow van Toverlakei Evenblij ook andere gezellige kinderactiviteiten. Zoals een theatershow van Prins6 en Ludo, pijl & boogschieten, een stokpaardjesrace en een Prinsen- en Prinsessenbal! In 2021 werden de laatste Prinsen- & Prinsessendagen gehouden en verzorgde Charly in totaal 90 kindershows tijdens deze feestelijke weken.


Leer een leuke truc van Toverlakei Evenblij
Leer zelf toveren met deze leuke truc van Toverlakei Evenblij. Maar ssssst…. niet doorvertellen hoe deze truc gaat.


Prinsen- & Prinsessendagen – Paleis Het Loo 2019
De kindershow van Toverlakei Evenblij tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen 2019. Tijdens de verbouwing van Paleis Het Loo vindt lakei Evenblij een kist met speelgoed van de koninklijke familie. Ook maakt hij kennis met het hele drukke stalmuisje Hyper de Piep.


Prinsen- & Prinsessendagen – Paleis Het Loo 2018
De kindershow van Lakei Evenblij tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen 2018. Paleis Het Loo wordt verbouwd en daarom zitten alle spullen in verhuisdozen. Gelukkig heeft lakei Evenblij zijn toverspullen weer teruggevonden, maar kan hij ook zijn speciale toverlakeienstaf terugvinden?


Prinsen- & Prinsessendagen – Paleis Het Loo 2016
Tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen in 2016 trad goochelaar Charly voor het eerst op als Toverlakei Evenblij voor Paleis Het Loo. Achter in de paleistuin onder de colonnade presenteerde hij een speciaal aangepaste versie van zijn prijswinnende kindershow met de snoepjesmachine.

lakei Evenblij in Paleis Het Loo (Apeldoorn)

“Wij hebben heel veel positieve reacties gehad over jouw optreden en je goochelkunsten! Vooral de enorme interactie met de kinderen en de aansluiting van de show met de locatie Paleis Het Loo, was precies zoals we gehoopt hadden: een bijzondere belevenis voor de Prinsen en Prinsessen”. – Petra Elgersma, Programmamaker Paleis Het Loo –

lakei Evenblij - Paleis Het Loo 2018

“We lopen terug naar het stallenplein voor de goochelshow van de toverlakei. Eerst lijkt hij een beetje klunzig, maar vergis je niet. Al snel doet hij een paar toffe goocheltrucs die de kinderen doet verbazen. En eerlijk is eerlijk: ik snap ook nooit hoe ze het doen! Ook bij deze voorstelling mogen de kinderen volop meedoen. Er wordt veel gelachen door de kinderen en die rollende kinderlachjes werken enorm aanstekelijk!”. – Patricia, Moeder van 2 kids en Blogster Kidsproof Apeldoorn-Deventer –

Charly Crama Entertainment
06 10 11 42 19

www.charlycrama.nl