Kindershow Toverlakei Evenblij in Paleis Het Loo

Toverlakei Evenblij

Kindershow Toverlakei Evenblij - Prinsessendagen Paleis Het Loo Apeldoorn

Ieder jaar organiseert Paleis Het Loo de ‘Prinsen- & Prinsessendagen’ in de zomervakantie!
Sinds 2016 kruipt goochelaar Charly Crama in de rol van Toverlakei Evenblij en speelt ieder jaar een nieuwe kindershow speciaal geschreven en ontwikkeld voor Paleis Het Loo. Ook in de zomer van 2021 zal hij aanwezig zijn als Toverlakei Evenblij en 90 kindershows verzorgen tijdens deze feestelijke dagen.

Tijdens deze Prinsen- en Prinsessendagen vormen de tuinen en stallen het sprookjesachtige decor. Naast de kindershow van Toverlakei Evenblij zijn er ook andere gezellige kinderactiviteiten die leuk zijn voor zowel meisjes én jongens. Pijl- & boogschieten, de stokpaardjes-race en bereid je voor op een Prinsen- en Prinsessenbal! Daarnaast kun je plaats nemen op de koninklijke troon, kun je je laten schminken, je eigen kroon met edelstenen versieren of een medaille maken.

De Prinsen- en Prinsessendagen zijn op 20, 21, 22, 27, 28 en 29 juli, 3, 4, 5, 10, 11, 12, 17, 18 en 19 augustus 2021. Iedere dag start om 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur de kindershow van Toverlakei Evenblij bij de Koninklijke stallen.

Het gehele dagprogramma van Prinsen- en Prinsessendage is doorlopend van 10:00 tot 17:00 uur.
Kijk voor meer informatie en het kopen van tickets op “Paleis Het Loo – Prinsen- & Prinsessendagen


Prinsen- & Prinsessendagen – Paleis Het Loo 2019
Toverlakei Evenblij tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen 2019. Tijdens de verbouwing van Paleis Het Loo vindt lakei Evenblij een kist met speelgoed van de koninklijke familie. Ook maakt hij kennis met het hele drukke stalmuisje Hyper de Piep.


Prinsen- & Prinsessendagen – Paleis Het Loo 2018
Lakei Evenblij tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen 2018. Paleis Het Loo wordt verbouwd en daarom zitten alle spullen in verhuisdozen. Gelukkig heeft lakei Evenblij zijn toverspullen weer teruggevonden, maar kan hij ook zijn speciale toverlakeienstaf terugvinden?


Prinsen- & Prinsessendagen – Paleis Het Loo 2016
Tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen in 2016 trad goochelaar Charly voor het eerst op als Toverlakei Evenblij voor Paleis Het Loo. Achter in de paleistuin onder de colonnade presenteerde hij een speciaal aangepaste versie van zijn kindershow met de snoepmachine.

lakei Evenblij in Paleis Het Loo (Apeldoorn)

“Wij hebben heel veel positieve reacties gehad over jouw optreden en je goochelkunsten! Vooral de enorme interactie met de kinderen en de aansluiting van de show met de locatie Paleis Het Loo, was precies zoals we gehoopt hadden: een bijzondere belevenis voor de Prinsen en Prinsessen”. – Petra Elgersma, Paleis Het Loo –

lakei Evenblij - Paleis Het Loo 2018

Charly Crama Entertainment
06 10 11 42 19

www.charlycrama.nl