Kindershow Goochelpret - Goochelaar Charly

Kinderfeest

Kindergoochelaar Charly wordt regelmatig gevraagd voor een kinderfeestje of voor een verjaardagsfeestje in de huiskamer of in de tuin. Of om de kinderen te vermaken tijdens de receptie van een bruiloft.

Kindergoochelaar Charly Crama - KinderfeestjeSpeciaal voor een kinderfeestje heeft goochelaar Charly de Kindershow Charly’s Goochelpret van 45 à 60 minuten vol goochelen, humor en interactie. De kinderen zullen geen minuut stil zitten en zij zullen goochelaar Charly regelmatig helpen bij de verschillende goocheltrucs. Als het een verjaardagsfeestje betreft zet Charly de jarige uiteraard in het zonnetje. De goochelshow wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen. De show is ideaal voor kleine ruimtes, snel opgebouwd en laat geen rotzooi achter.

Deze kindershow kan verlengt worden met een ballonnenshow van 30 à 45 minuten, waarbij alle kinderen op een komische manier allemaal een ballonfiguur krijgen.

Voor kinderen vanaf 7 jaar is de kindershow Charly’s Goochelpret ook te combineren met een “Workshop Goochelen“. Tijdens een workshop goochelen geeft kindergoochelaar Charly de kinderen een kijkje achter de schermen van de mysterieuze wereld van de goochelkunst en leren zij een aantal trucs die zij overal kunnen uitvoeren en leren zij meer over presentatietechnieken. De workshop is een mix van entertainment, actief bezig zijn, samenwerken en creativiteit.

Op Pinterest heb ik een aantal leuke ideeën geselecteerd, die u kunt gebruiken om uw gehele kinderfeestje om te toveren in echt een goochelfeestje!

Naast kindergoochelen op een kinderfeestje kan goochelaar Charly ook optreden met een grote kindershow, zoals met zijn kindershow De Snoepjes Machine.

Wilt u een offerte aanvragen voor een kinderfeestje? Vragen naar beschikbaarheid? Of meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op met goochelaar Charly Crama.

Kinderfeestje - Goochelaar Charly

Allerleukste goochelaar ever! Enorm veel dank voor de geweldige show! We boeken je graag nog een keer! – Sabine Berkhout, Heemstede

Charly, de kinderen hebben ontzettend genoten van je voorstelling: superbedankt! – Marc Soeterbroek, Boskoop

Nogmaals ontzettend veel dank voor de fantastische voorstelling gisteren. Milan vond het fantastisch en ook de rest van het gezelschap (jong en oud) heeft genoten! – Sadhanna Badeloe, Den Haag

Goochelaar Charly is ook te boeken voor tafelgoochelen, podium acts en workshop goochelen.

Kindergoochelaar Charly Crama
Telefoon: 06 10 11 42 19
E-mail:
Website: www.charlycrama.nl