Workshop Goochelen

Workshop goochelen - Goochelaar Charly CramaGoochelen is populair! Op televisie zijn onder andere de goochelprogramma’s Dynamo, Mindf*ck, de Magische Winkel, Street Magic, Zapp Magic Battle daar het bewijs van.

Tijdens een workshop goochelen krijgen de deelnemers een kijkje achter de schermen van de mysterieuze wereld van de goochelkunst. Deze workshop is een mix van entertainment, actief bezig zijn, samenwerken en creativiteit.

Nadat goochelaar Charly een aantal leuke trucs heeft vertoond, gaan alle deelnemers zelf aan de slag. Charly legt fascinerende goocheltrucs uit en iedereen gaat alle trucs zelf uitproberen. Zij gaan niet alleen actief aan de slag, maar zitten ook regelmatig achterover om te genieten van spontane interactie gecombineerd met stand-up goochelen. Naast het leren van de goocheltrucs, komen zij ook meer te weten over presentatietechnieken en over de psychologie achter de goochelkunst.

Na afloop van een workshop goochelen krijgen alle deelnemers de materialen mee naar huis en wordt er aan iedere deelnemer een persoonlijke goocheldiploma uitgereikt.

Een workshop goochelen duurt 60, 90 of 120 minuten voor een groep van maximaal 25 personen en kan overal worden gepresenteerd. De goochelworkshop is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar. De workshop wordt aangepast aan de leeftijdscategorie van de deelnemers. Uiteraard is een workshop goochelen ook mogelijk in combinatie met een leuke goochelshow om het feest compleet te maken.

Een workshop goochelen is:
- een leuke bezigheid tijdens een verjaardagsfeestje of kinderfeestje
- goed te combineren met het tafel goochelen voor volwassenen
- een verrassende intermezzo tijdens een bedrijfsevenement
- een licht ontspannen energizer tijdens een intensieve trainingsdag

Wilt u een offerte aanvragen voor een workshop goochelen? Vragen naar beschikbaarheid? Of meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op met goochelaar Charly Crama.

Workshop goochelen - Goochelaar Charly Crama

Charly heeft bij onze dochter een goochelworkshop gedaan. De kinderen hebben ademloos geluisterd en alles mee gedaan. Wij vonden het zelf ook erg leuk om mee te doen! Helemaal top dus.
– Cindy Nugteren, Rijswijk –

Goochelaar Charly is ook te boeken voor tafelgoochelen, kindershows en podium acts.

Goochelaar Charly Crama
Telefoon: 06 10 11 42 19
E-mail:
Website: www.charlycrama.nl