Tafel goochelaar

Tafel goochelaar Charly Crama

Tafel goochelen is momenteel de meest populaire vorm van magisch entertainment. Tijdens uw feest of evenement loopt tafel goochelaar Charly Crama tussen het publiek rond en verbaast hij uw gasten met verbluffende effecten. Magische effecten gebeuren niet alleen in zijn handen, maar ook in de handen van uw gasten.

Tafel goochelaar Charly Crama

Elke tafel of groep krijgt een zeer afwisselende close-up act te zien, vol vingervlugheid, humor en interactie. Charly is als tafel goochelaar op vrijwel elk groot en klein evenement inzetbaar.

Hierdoor is het tafel goochelen een ideale vorm van entertainment op bijvoorbeeld een bruiloft, een verjaardag, een jubileum, een bedrijfsborrel, een gala, een receptie, een festival en vele andere evenementen. Ook is het mogelijk dat Charly zijn goochelact meerdere malen op een vaste plek op uw evenement vertoond.

Klik hier om vrijblijvend een offerte van tafel goochelaar Charly Crama aan te vragen.


Video – Jaarmarkt Alphen aan den Rijn 2014
Een korte impressie van tafel goochelaar Charly Crama tijdens de grootste jaarmarkt van Nederland in Alphen aan den Rijn in 2014.


Video – Optreden bij Deli2Go en Shell tijdens Blue Monday 2015 – Tafel goochelaar Charly
Video verslag Blue Monday 2015 bij Deli2Go en Shell met tafel goochelaar Charly Crama. Gasten werden ontvangen in het tankstation met een gratis kop koffie, hapjes, verkleed personeel en goochelaar Charly Crama!

Print Friendly, PDF & Email