goochelshows en kindershows van kindergoochelaar Charly

Kindershows

Kindergoochelaar Charly Crama treedt door heel Nederland op met zijn originele kindershows. Hij is een graag geziene kindergoochelaar en maakt met zijn magisch entertainment elk kinderfeest tot een onvergetelijke belevenis. Op het gebied van kinderentertainment biedt hij een grote variatie aan magische mogelijkheden en tovert bij alle kinderen een lach van verbazing op het gezicht. De show wordt altijd aangepast aan de leeftijden van de kinderen.

Goochelaar Charly heeft een kindershow voor grote evenementen, maar ook een kindershow voor een kinderfeest of een verjaardagsfeest in de huiskamer of in de tuin, of voor kinderen die aanwezig zijn op een bruiloft. Bij al zijn kindershows maakt Charly veelvuldig gebruik van goochelen, humor en interactie.

In 2017 behaalde Charly de titel Nederlands Kampioen Goochelen voor Kinderen.

Kindergoochelaar Charly Crama - goochelshow KinderfeestjeKindergoochelaar Charly is onder andere te boeken voor:
Kindershow “De Sjarlie Sjow”
Charly’s Kindershow voor een Kinderfeest
Workshop Goochelen voor kinderen
Jamie & Charly Eureka Show
Jamie & Charly Sint Surprise Show
Kindershow Toverlakei Evenblij

Kindershow “De Sjarlie Sjow”

Deze kinderhow van kindergoochelaar Charly Crama zit vol humor, goochelen en veel interactie.

Speciaal voor de kinderen heeft goochelaar Charly een snoepjesmachine meegenomen, hiermee wil hij alle kinderen trakteren op snoepjes. Helaas werkt de snoepjesmachine niet en samen met de kinderen gaat Charly van alles proberen om de machine weer aan de praat te krijgen. Er gebeuren de gekste dingen en het wordt al snel een vrolijke boel. De vraag blijft echter wel of het allemaal goed gaat komen en de kinderen een lekkere traktatie zullen krijgen uit de snoepjesmachine!

Charly’s kindershow “De Snoepjesmachine” is een zeer gevarieerd programma van 45 à 60 minuten en is zeer geschikt voor braderieën, basisscholen, campings, winkelcentra, bedrijfsfeesten en vele
andere speciale gelegenheden waar veel kinderen bij aanwezig zijn. Voor deze show is alleen een podium of duidelijk herkenbare optreedplek van ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep nodig.

Kindershow voor een Kinderfeest

Speciaal voor een kleine kinderfeest heeft kindergoochelaar Charly een goochelshow van 45 minuten, die aangepast kan worden aan de leeftijd van de aanwezige kinderen. Een kleine kindershow is voor maximaal 20 kinderen en is ideaal voor kleine ruimtes en is snel op en af te bouwen. Daarnaast is een kleine kindershow voor kinderen vanaf 7 jaar goed te combineren met een “Workshop Goochelen“. De video is opgenomen tijdens een verjaardagsfeestje voor kinderen in Canada.

Workshop Goochelen

Tijdens een workshop goochelen voor kinderen of volwassenen geeft Charly u een kijkje achter de schermen van de mysterieuze wereld van de goochelkunst. De workshop is een mix van entertainment, actief bezig zijn, samenwerken en creativiteit.

Eureka Show

Jamie en Charly presenteren samen de Eureka Show. Deze kindershow is een combinatie van een waanzinnige wetenschapsshow vol spannende experimenten en een wetenschapsquiz. Een leerzame kindershow met een flinke dosis humor, energie en interactie! Deze video is opgenomen tijdens het vijfdaagse evenement Generation Discover Festival 2019, dat werd gehouden in Ahoy Rotterdam. Op dit festival speelden Jamie en Charly drie keer per dag de Eureka Show.

Sint Surprise Show

Jamie en Charly presenteren een vrolijke en interactieve Sinterklaas Show met daarin hun sinterklaaslied “Ik en Sinterklaas”. Dit sinterklaaslied heeft in 2019 op nummer 1 gestaan in de Nederhits Top 20. Zij zorgen voor een swingend geheel en betrekken zowel de kinderen als de volwassenen bij hun show. Een zeer verrassend voorprogramma van 30 of 45 minuten, geschikt voor bedrijfsfeesten, scholen, intochten en andere grote Sinterklaas evenementen. De Sint en Pieten kunnen aansluitend door Jamie en Charly worden binnengehaald. Daarnaast kunnen zij ook de volledige presentatie verzorgen tijdens het bezoek van Sinterklaas.

Toverlakei Evenblij

Ieder jaar organiseert Paleis Het Loo de ‘Prinsen- & Prinsessendagen’ in de zomervakantie! Sinds 2016 kruipt goochelaar Charly Crama in de rol van Toverlakei Evenblij en speelt ieder jaar een nieuwe kindershow speciaal geschreven voor Paleis Het Loo. Ook in de zomer van 2020 zal hij aanwezig zijn als Toverlakei Evenblij en 90 kindershows verzorgen tijdens deze feestelijke dagen.

Kindershow Basisschool Goochelaar Charly Crama

Wilt u een offerte aanvragen? Vragen naar beschikbaarheid? Of meer informatie over “kindershow goochelaar Charly”? Neem vrijblijvend contact op met kindergoochelaar Charly Crama.

Naast het kindergoochelen is goochelaar Charly ook te boeken voor tafel goochelen, diverse podium acts en workshops goochelen voor volwassenen.

Goochelaar Charly Crama
06 10 11 42 19

www.charlycrama.nl