Kindershow Goochelpret - Goochelaar Charly

Kindershows

Kindergoochelaar Charly Crama treedt door heel Nederland op met zijn originele kindershows. Hij is een graag geziene kindergoochelaar en maakt met zijn magisch entertainment elk kinderfeest tot een onvergetelijke belevenis. Op het gebied van kinderentertainment biedt hij een grote variatie aan magische mogelijkheden en tovert bij alle kinderen een lach van verbazing op het gezicht. De show wordt altijd aangepast aan de leeftijden van de kinderen.

Kindergoochelaar Charly heeft een kindershow voor grote evenementen, maar ook een kindershow voor een kinderfeest of een verjaardagsfeest in de huiskamer of in de tuin, of voor kinderen die aanwezig zijn op een bruiloft. Bij al zijn kindershows maakt Charly veelvuldig gebruik van goochelen, humor en interactie.

Kindergoochelaar Charly is onder andere te boeken voor:

1Kindershow “De Snoepjesmachine”
2 Kinderfeestje – kindergoochelaar Charly
3 Workshop Goochelen voor kinderen

Kindershows - Kindergoochelaar Charly Crama
Video Impressies
Goochelen is een vorm van entertainment die men “live” moet meemaken!
Zelfs de mooiste foto’s en filmpjes kunnen niet vastleggen hoe je de magische momenten in werkelijkheid zal beleven. Om toch een beeld te geven, staan hieronder een paar video’s van goochelaar Charly.


Video – Kinderfeestje met kindergoochelaar Charly
Deze video is opgenomen tijdens een verjaardagsfeest voor kinderen in Canada.
Klik hier voor meer informatie over een kindershow voor een kinderfeestje.


Video – Charly’s Kindershow “De Snoepjesmachine”
Een korte impressie van Charly’s Kindershow “De Snoepjesmachine”. Een kindershow voor grote kinderfeesten en evenementen waar veel kinderen aanwezig zijn. Klik hier voor meer informatie over Charly’s Kindershow “De Snoepjesmachine”.


Video – Charly’s Workshop Goochelen voor kinderen
Een korte impressie van een workshop goochelen voor kinderen. Tijdens een workshop goochelen geeft kindergoochelaar Charly de kinderen een kijkje achter de schermen van de mysterieuze wereld van de goochelkunst en leren zij een aantal leuke trucs die zij overal kunnen uitvoeren. De workshop is een mix van entertainment, actief bezig zijn, samenwerken en creativiteit. Klik hier voor meer informatie over Charly’s workshop goochelen.

Voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en boekingen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met

Goochelaar Charly Crama
Telefoon: 06 10 11 42 19
E-mail:
Website: www.charlycrama.nl