goochelshow kindershow goochelaar Charly

Kinderfeest

Kindergoochelaar Charly wordt regelmatig gevraagd voor een kinderfeestje of voor een verjaardagsfeestje in de huiskamer of in de tuin. Of om de kinderen te vermaken tijdens de receptie van een bruiloft.

In 2017 behaalde Charly de titel Nederlands Kampioen Goochelen voor Kinderen.

Goochelshow Charly’s Goochelpret


Kindergoochelaar Charly Crama - goochelshow Kinderfeestje

Speciaal voor een kinderfeestje presenteert goochelaar Charly de Kindershow Charly’s Goochelpret. Een goochelshow van 45 minuten vol goochelen, humor en interactie. De kinderen worden actief betrokken bij de show en zullen zich geen seconde vervelen. Zij zullen goochelaar Charly regelmatig helpen bij de verschillende goocheltrucs. Tijdens een verjaardagsfeestje zet Charly uiteraard ook de jarige in het zonnetje. De goochelshow wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen. De show is ideaal voor kleine ruimtes, snel opgebouwd en laat geen rotzooi achter.

Korte impressie kindershow
(Canada 2013)

Kinderfeestje - Goochelaar Charly

Ballonfiguren


Ook is het mogelijk om de goochelshow te combineren met daarna het maken van ballonfiguren. Hierbij maakt Charly in ongeveer 30 à 45 minuten op een interactieve wijze voor alle kinderen leuke ballonfiguren die zij mee naar huis kunnen nemen.

Workshop Goochelen


Voor kinderen vanaf 7 jaar is de kindershow Charly’s Goochelpret ook te combineren met een “Workshop Goochelen” van 45 minuten. Tijdens een workshop goochelen geeft kindergoochelaar Charly de kinderen een kijkje achter de schermen van de mysterieuze wereld van de goochelkunst en leren zij een aantal coole trucs die zij overal kunnen uitvoeren. Naast het geheim leren zij ook hoe zij de trucs het beste kunnen oefenen en hoe zij een truc het beste kunnen presenteren. Alle trucs zijn aangepast aan de leeftijd van de kinderen en na afloop mogen de kinderen de gebruikte materialen houden. De workshop is een mix van entertainment, actief bezig zijn, samenwerken en creativiteit.

Workshop goochelen voor kinderen
(Studio Alle Dagen Feest 2014)

Leer een leuke truc van Toverlakei Evenblij
(Paleis Het Loo 2019)

Zes jaar lang speelde Charly, zijn alterego Toverlakei Evenblij tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen op Paleis Het Loo. Leer in dit filmpje een leuke truc van Toverlakei Evenblij, die je zelf kan doen. Maar ssssst…. niet doorvertellen hoe deze truc werkt.

Naast kindergoochelen op een kinderfeestje kan goochelaar Charly ook optreden met een grote kindershow, zoals met zijn kindershow De Snoepjes Machine.

Wilt u een offerte aanvragen voor een kinderfeestje? Vragen naar beschikbaarheid? Of meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op met goochelaar Charly Crama.

Allerleukste goochelaar ever! Enorm veel dank voor de geweldige show! We boeken je graag nog een keer! – Sabine Berkhout, Heemstede

Charly, de kinderen hebben ontzettend genoten van je voorstelling: superbedankt! – Marc Soeterbroek, Boskoop

Nogmaals ontzettend veel dank voor de fantastische voorstelling gisteren. Milan vond het fantastisch en ook de rest van het gezelschap (jong en oud) heeft genoten! – Sadhanna Badeloe, Den Haag

Goochelaar Charly is ook te boeken voor tafelgoochelen, podium acts en workshop goochelen.

Kindergoochelaar Charly Crama
Telefoon: 06 10 11 42 19
E-mail:
Website: www.charlycrama.nl