Workshop Pret met Proefjes - Professor Lariekoek

Workshop Pret met Proefjes

De Workshop Pret met Proefjes van Professor Lariekoek is een waanzinnige wetenschap workshop vol praktische proefjes, explosieve experimenten en chemische chaos. Oftewel een echt knalfeest!

Tijdens de Workshop Pret met Proefjes leren de kinderen allerlei wetenschappelijke experimenten en gaan zij ook zelf aan de slag met een aantal coole proefjes. De ruimte wordt omgetoverd in een kids laboratorium.

De kinderen leren op een veilige manier te experimenteren. Zij ontdekken en doen allerlei spannende proefjes met onder andere de zwaartekracht, lucht, licht en geluid. Ook ondervinden zij de magie van chemische reacties. En uiteraard eindigt de workshop met een vuurgevaarlijk effect!

Professor Lariekoek zorgt ervoor dat de kinderen op een leuke en leerzame manier in aanraking komen met de wereld van de wetenschap. Een workshop vol pret en proefjes duurt 1 of 2 uur en is geschikt voor scholen, bibliotheken, festivals, evenementen en andere leuke kinderfeesten! Ook is er een speciale verjaardagsfeest workshop mogelijk in de studio van evenementenbureau Alle Dagen Feest in Alphen aan den Rijn.

De Workshop Pret met Proefjes is een samenwerking tussen Charly Crama en evenementenbureau Alle Dagen Feest in Alphen aan den Rijn. Wilt u meer informatie over de Workshop Pret met Proefjes of wilt u informeren naar vrije data en de kosten, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Alle Dagen Feest.

Workshop Pret met Proefjes - Professor Lariekoek
Alle Dagen Feest Alphen aan den Rijn
Alle Dagen Feest
Maurice van Tol
06 51 88 12 45
info@alledagenfeest.com
www.alledagenfeest.com

Professor Lariekoek
Charly Crama Entertainment
06 10 11 42 19

www.charlycrama.nl