De Verleiding Show

De Verleiding | Music & Magic Show

Zangeres Jamie Kradolfer en Goochelaar Charly Crama presenteren de show “De Verleiding”!
Een Show vol Magische & Muzikale Verleidingen!

Verleiden is een spel, waarbij er met je emoties wordt gespeeld.
Dagelijks word je verleid en moet je heel veel verschillende keuzes maken.
In hoeverre zijn dit je eigen keuzes of word je eigenlijk beïnvloedt.
En is verleiden misschien een vorm van misleiden!

Tijdens deze magische en muzikale show zullen het dynamische duo Jamie Kradolfer en Charly Crama er alles aan doen op je op verschillende manieren te verleiden en verrassen!

“Kan jij de verleiding weerstaan?”

Deze show is zeer geschikt voor een bedrijfsfeest, een personeelsuitje of als een exclusieve avond voor een hotel, restaurant, evenementencomplex, brasserie of grandcafé. De show wordt op maat gemaakt en kan worden aangepast aan de locatie waar het optreden plaatsvindt. Ook kan het als dinnershow worden gepresenteerd en zijn specifieke wensen bespreekbaar.


Een filmfragment opgenomen tijdens de dinnershow in Grand Hotel Heeren van Noortwyck in Noordwijk aan Zee.

De Verleiding Show

Jamie Kradolfer
Jamie Kradolfer is een professionele zangeres met een prachtige en zuivere stem en is een echte entertainer met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Al op zeer jonge leeftijd begon zij met zingen, dansen en acteren en speelde zij diverse rollen in musicals, onder andere in de Sound of Music van Joop van den Ende. Daarnaast speelde zij ook gastenrollen in diverse Nederlandse tv-series, zoals GTST, Bluf en Wilhelmina.

Charly Crama
Charly Crama is een zeer ervaren en creatieve beroepsgoochelaar. Hij laat met wonderbaarlijke kleine en grote illusies het publiek dromen met hun ogen open en tovert graag een lach van verbazing op ieders gezicht.

Als kind was hij gefascineerd door de goochelkunsten van zijn opa en op 11-jarige leeftijd kreeg hij het goochelvirus echt te pakken, waarna vele optredens in binnen- en buitenland volgden. In de loop der jaren heeft Charly diverse prijzen in de goochelwereld gewonnen en werd Nederlands Kampioen Salon Goochelen in 2013.

Samen hebben Jamie en Charly al een aantal jaren als duo in heel Nederland al op diverse bedrijfsevenementen opgetreden. Hieruit is het idee ontstaan voor deze magische en muzikale show.

Wilt u een offerte van “De Verleiding” show aanvragen? Vragen naar beschikbaarheid? Of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met goochelaar Charly Crama.

De Verleiding Show

Goochelaar Charly Crama
Telefoon: 06 10 11 42 19
E-mail:
Website: charlycrama.nl