Sint Surprise Show

Sint Surprise Show - Jamie & Charly Kindershow / Sinterklaasshow

Sinterklaas komt er bijna aan en Jamie wil de kinderen het splinternieuwe sinterklaasliedje “Ik en Sinterklaas” leren met een coole dans erbij. Charly heeft hele andere plannen met zijn nieuwe uitvinding, een schoenpoetsmachine. Hiervoor leent hij één dansschoen van Jamie, maar is dat nou wel zo verstandig …

Jamie en Charly hebben een ruime ervaring op het gebied van kinderentertainment. Zij zorgen voor een swingend geheel en betrekken zowel de kinderen als de volwassenen bij hun show. Een zeer verrassend voorprogramma van 30 of 45 minuten, geschikt voor bedrijfsfeesten, scholen, intochten en andere grote Sinterklaas evenementen.
Sint Surprise Show Sinterklaas
De Sint en Pieten kunnen aansluitend door Jamie en Charly worden binnengehaald. Daarnaast kunnen zij ook de volledige presentatie verzorgen tijdens het bezoek van Sinterklaas. Voorgaande show is bekroond met de titel Nederlands Kampioen Goochelen voor Kinderen 2017.

Wij komen graag met u in contact voor een volledige prijzenlijst, meer informatie en boekingen van deze Sinterklaas show! Klik hier om vrijblijvend een offerte voor de “Sint Surprise Show” aan te vragen.

Voorprogramma
– 30 of 45 minuten interactieve show
– Met het nieuwe Sinterklaaslied “Ik en Sinterklaas”
– Sint & Pieten kunnen aansluitend door Jamie en Charly worden binnengehaald

Voorprogramma & Presentatie
– 30 of 45 minuten interactief voorprogramma
– 15 minuten ontvangst & interview met de Sint
– 1 uur presentatie tijdens het bezoek van de Sint
– Show vol magie, liedjes en spelletjes

Technische Vereisten
– Speelvlak van minimaal 4 x 3 meter
– Zaalindeling met stoelen of bankjes
en goede zichtlijnen voor groot en klein (geen matten)
– Schone omkleedruimte met tafel en stoelen

– Opbouwtijd is 30 minuten en afbouwtijd is 30 minuten
– Kleurrijke Sinterklaas banners als decor
– Inclusief geluid tot maximaal 150 personen
– Geluidstechnicus bij grotere groepen

Ook een echte Sint en Pieten zijn mee te boeken!

Wij komen graag met u in contact voor een volledige prijzenlijst, meer informatie en boekingen van deze Sinterklaas show! Klik hier om vrijblijvend een offerte voor de “Sint Surprise Show” aan te vragen.
Sint Surprise Show Sinterklaas
Referenties
Charly & Jamie hebben afgelopen jaren tijdens de Sinterklaasperiode onder andere opgetreden bij Nintendo (Nieuwegein), Ziggo (Rotterdam), Knauf (Nieuwegein) Ikea (Delft), Politie (Rotterdam), ABN AMRO (Utrecht), Dovianus (Bergschenhoek), Holland Optical Instruments (Diemen), MAN Diesel & Turbo (Nootdorp), KLOK Containers (Rotterdam), Jumbo (Den Briel) en Makro (Breda).

De Sinterklaas op de foto is ook te boeken via productiebedrijf Sint op zijn Best. Een bedrijf waar Charly en Jamie veel mee samenwerken.

Goochelaar Charly Crama
Telefoon: 06 10 11 42 19
E-mail:
Website: www.charlycrama.nl