Charly’s Magische Kerstshow

Magische Kerstshow 2020 online

Goochelaar Charly Crama presenteert een speciale online kerstshow voor het hele gezin! Een unieke goochelshow van ongeveer 50 minuten vol magie, humor en interactie. De show wordt live gepresenteerd via Zoom. Jong en oud worden (inter)actief bij deze virtuele show betrokken en iedereen heeft de beste zitplaatsen in het huis.
Geniet samen van een gezellig kerstuitje in eigen huis, met de kersttruien en pantoffels aan!

Data
Charly’s Magische Online Kerstshow wordt gehouden op;
woensdag 22 december van 19:00 tot 20:00 uur
zondag 27 december van 17:00 tot 18:00 uur
woensdag 30 december van 19:00 tot 20:00 uur
(Alle shows zijn Nederlandstalig)

Tickets
Met één ticket van € 15,- kan een heel gezin of huishouden de show bijwonen. De tickets worden alleen verkocht via eventbrite. Klik op deze link https://www.eventbrite.nl/e/tickets-charlys-magische-kerst-show-online-131761451047. Bij aankoop ontvang je direct een bevestiging en twee dagen voor aanvang van de show ontvang je meer informatie over de online kerstshow zelf.

Bestel snel een ticket, dan maken wij er samen een mooie en magische kerst van!

Hoe bekijk je de magische online show?
De online show kan direct via de verstuurde link en inlogcode in je favoriete webbrowser op de computer worden bekeken. Voor het beste resultaat raad ik echter wel aan om van tevoren het gratis programma Zoom op de computer installeren via https://zoom.us/.

Twee dagen voor aanvang van de show ontvang je een e-mail met daarin een exclusieve inlogcode van de show.
Wees op tijd voor de show! 30 minuten voor aanvang van de show gaat de wachtkamer open. Hier word je ingecheckt en daarna ben je verzekerd van een mooie plekje.
Als de show startklaar is, word je verwelkomd in het virtuele theater. Om te zorgen voor de beste interactieve ervaring is het van belang om je camera aan te zetten. Het geluid van de microfoon zal tijdens de show uit staan en ik vraag je om deze alleen aan te zetten voor de interactieve gedeeltes tijdens de show.

Voor eventuele vragen kun je contact met mij opnemen via charlyonlinemagicshow@gmail.com.

Exclusieve Magische Online Kerstshow
Charly’s Magische Online Kerstshow is ook exclusief te boeken voor families, bedrijven of vrienden, die gezamenlijk via zoom een kerstbijeenkomst willen organiseren en tussendoor willen genieten van een vermakelijke kerstshow, waarbij alle familieleden, collega’s of vrienden bij betrokken worden. Deze exclusieve shows kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels worden vertoond.
Interesse? Neem dan contact op met Charly om de mogelijkheden en een eventuele optreeddatum verder te bespreken. Check de website www.charlycrama.nl voor meer informatie of om neem contact op via charlyonlinemagicshow@gmail.com of 06 10 11 42 19.

Wie is Charly Crama
Charly Crama is een fulltime beroepsgoochelaar en entertaint al vele jaren volwassenen en kinderen door heel het land met zijn originele goochelshows. Hij tovert graag bij jong en oud een lach van verbazing op het gezicht. Met zijn magische entertainment zorgt hij voor onvergetelijke belevenissen op privéfeesten en bedrijfsevenementen.

In 2017 werd Charly Nederlands Kampioen Goochelen voor Kinderen en in 2013 Nederlands Kampioen Salon Goochelen (Parlour Magic).

Charly gaat graag creatief te werk, bedenkt veel trucs zelf en levert regelmatig magie op maat. Zo ontwikkelde hij een speciale act met een aantal producten uit de supermarkt voor de NBG Online Goochelwedstrijd 2020! Charly won uiteindelijk zowel de prijs van de vakjury als van de publieksprijs! De vakjury bestond uit de bekende Nederlandse goochelaars Hans Klok, Rob Mollien en de president van de Nederlands Magische Unie René Laurant.

A Magical Morning - Goochelaar Charly Crama

Hans Klok sprak over deze act de lovende woorden;
Charly Crama vond ik fantastisch, wat een acteur. Het verhaal klopt, er zit humor in. Het is ook een act die ik straks weer terug wil kijken, want dan denk ik waar word ik nou in de maling genomen, wat mis ik. Geweldig!

Kindershow Toverlakei Evenblij - Prinsessendagen Paleis Het Loo Apeldoorn

Voor Paleis Het Loo ontwikkeld Charly al vijf jaar lang ieder jaar een speciaal op maat gemaakte kindershow als Toverlakei Evenblij. Deze shows zitten vol originele effecten en speelt hij in de zomermaanden tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen.

Ook deze magische kerstshow zal gevuld zijn vol originele en zelfgecreëerde effecten!

Geniet ook van deze sfeervolle kerstshow!