Goochelaar Charly Crama - Magisch Entertainment

De Reizende Goochelaar Act

Charly brengt als de Reizende Goochelaar een unieke goochelact vanuit zijn Koffer vol Wereldwonderen. Hij neemt het publiek mee op een poëtische wereldreis, waarin zeer bijzondere effecten de revue passeren met onder andere munten, bankbiljetten, een Chinese beker, een Boeddhabeeld en zijn reiskoffer.

Met deze goochelact werd Charly in de categorie Parlour Magic “Nederlands Kampioen Goochelen 2013“.
De Reizende Goochelaar Act - Goochelaar Charly Crama
In het Vaktijdschrift voor Goochelaars, uitgegeven door de Nederlandse Magische Unie, werd in juni 2013 het volgende over zijn podium act geschreven;
Een pracht ervaring, een verademing zelfs, was het optreden van Charly Crama. Het predicaat story telling was mogelijk meer van toepassing op zijn performance dan simpelweg parlour. Charly nam het publiek mee over de gehele wereld en waar hij ook kwam, overal voltrokken zich wondertjes. Wondertjes met munten, met bankbiljetten, met een cup en zelfs met een Boeddhabeeldje. Heel filosofisch merkte de wereldreiziger op een zeker moment op: “Tussen Keulen en Parijs ligt de weg naar je dromen. Pas als jij de eerste stap zet, zal je er echt gaan komen.” Een plaatje, deze act, mooie aankleding, perfect taalgebruik, aangename verteltrant en een verrassende climax aan het eind. “Bon voyage” was Charly’s afscheidsgroet en een heel groot en langdurig applaus viel hem ten deel.
– R. Ziekman –