Diner Theatershow De Verleiding

Diner Theater Show De Verleiding

Zangeres Jamie Kay en Goochelaar Charly Crama presenteren Diner Theatershow “De Verleiding”
Een Show vol Magische, Muzikale & Culinaire Verleidingen!

“Verleiden is een spel, waarbij er met je emoties wordt gespeeld.
Dagelijks word je verleid en moet je heel veel verschillende keuzes maken.
In hoeverre zijn dit je eigen keuzes of word je eigenlijk beïnvloedt.
En is verleiden misschien een vorm van misleiden!

Tijdens een magische en muzikale diner theatershow zullen het dynamische duo Jamie Kay en Charly Crama er alles aan doen op je op verschillende manieren te verleiden en verrassen!

Kan jij de verleiding weerstaan?”

Deze Diner Theatershow is zeer geschikt voor een bedrijfsfeest, een personeelsuitje of als een exclusieve avond voor een hotel, restaurant, evenementencomplex, brasserie of grandcafé. De show kan worden aangepast aan de locatie waar het optreden plaatsvindt. Ook specifieke wensen zijn bespreekbaar.


Een filmfragment opgenomen tijdens de dinershow in Grand Hotel Heeren van Noortwyck in Noordwijk aan Zee.

Jamie Kay
Jamie Kay is een professionele zangeres met een prachtige en zuivere stem en is een echte entertainer met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Al op zeer jonge leeftijd begon zij met zingen, dansen en acteren en speelde zij diverse rollen in musicals, onder andere in de Sound of Music van Joop van den Ende. Daarnaast speelde zij ook gastenrollen in diverse Nederlandse tv-series, zoals GTST, Bluf en Wilhelmina.

Samen hebben Jamie en Charly de afgelopen jaren als duo in heel Nederland al op diverse bedrijfsevenementen opgetreden en hieruit is het idee voor deze magische en muzikale diner theatershow ontstaan.

Wilt u een offerte van Diner Theatershow De Verleiding aanvragen? Vragen naar beschikbaarheid? Of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met goochelaar Charly Crama.

Diner Theatershow De Verleiding

Goochelaar Charly Crama
Telefoon: 06 10 11 42 19
E-mail:
Website: www.charlycrama.nl