lakei evenblij kindershow in paleis het loo

Toverlakei Evenblij

Ieder jaar organiseert Paleis Het Loo de ‘Prinsen- & Prinsessendagen’ in de zomervakantie!
Sinds 2016 is ook kindergoochelaar Charly Crama ieder jaar hierbij aanwezig en verzorgt tijdens deze feestelijke dagen 60 magische kindershows als Toverlakei Evenblij. Ieder jaar speelt hij een nieuwe kindershow speciaal geschreven voor Paleis Het Loo.

Tijdens deze Prinsen- en Prinsessendagen vormen de tuinen en stallen het sprookjesachtige decor. Naast de magische kindershow van lakei Evenblij zijn er ook andere gezellige kinderactiviteiten die leuk zijn voor zowel meisjes én jongens. Pijl- & boogschieten, de stokpaardjes-race en bereid je voor op een Prinsen- en Prinsessenbal! Daarnaast kun je plaats nemen op de koninklijke troon, kun je je laten schminken, je eigen kroon met edelstenen versieren of een medaille maken.

De Prinsen- en Prinsessendagen zijn op 23, 24, 30 en 31 juli, 6, 7, 13, 14, 20 en 21 augustus 2019.
Om 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur start de kindershow van Toverlakei Evenblij bij de Koninklijke stallen.

Het gehele dagprogramma is doorlopend van 10:00 tot 17:00 uur.
Kijk voor meer informatie en het kopen van tickets op “Paleis Het Loo – Prinsen- & Prinsessendagen

Lakei Evenblij in Paleis Het Loo (Apeldoorn)
2016
Tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen in 2016 trad goochelaar Charly voor het eerst op als Toverlakei Evenblij. Achter in de paleistuin onder de colonnade presenteerde hij een speciaal aangepaste versie van de kindershow met de snoepmachine.

Reactie van de organisatie van Paleis Het Loo

“Wij hebben heel veel positieve reacties gehad over jouw optreden en je goochelkunsten! Vooral de enorme interactie met de kinderen en de aansluiting van de show met de locatie Paleis Het Loo, was precies zoals we gehoopt hadden: een bijzondere belevenis voor de Prinsen en Prinsessen”. – Petra Elgersma, Paleis Het Loo –

Toverlakei Evenblij - Paleis Het Loo

Goochelaar Charly Crama
Telefoon: 06 10 11 42 19
E-mail:
Website: www.charlycrama.nl

Comments are disabled.