Goocheltrucs leren

Goocheltrucs leren - Goochelaar Charly CramaGoochelen is populair. Televisie programma’s zoals Dynamo, de Magische Winkel, Street Magic en vele anderen zijn daar het bewijs van.

Tijdens een workshop goochelen, ga je leuke goocheltrucs leren en krijg je een kijkje achter de schermen van de mysterieuze wereld van de goochelkunst. Deze workshop is een mix van entertainment, actief bezig zijn, samenwerken en creativiteit.

Na een magische introductie gaat u zelf aan de slag met de ‘kunst van het onmogelijke’. Charly legt fascinerende trucs uit en u gaat alle trucs zelf uitproberen. U gaat niet alleen actief aan de slag met goocheltrucs leren, maar zit ook regelmatig achterover om te genieten van spontane interactie gecombineerd met stand-up goochelen. Naast het leren van de trucs, komt u ook meer te weten over presentatietechnieken en over de psychologie achter de goochelkunst.

Een workshop goochelen duurt 60 tot 90 minuten voor een groep van maximaal 20 personen. De goochelworkshop is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en kan overal gepresenteerd worden.
Is ook mogelijk in combinatie met een leuke goochelshow om het feest compleet te maken.

Een workshop goochelen is:
- goed te combineren met het tafel goochelen voor volwassenen of met een kindershow
- een leuk intermezzo tijdens een bedrijfsevenement
- een licht ontspannen energizer tijdens een intensieve trainingsdag

Goocheltrucs leren - Goochelaar Charly Crama
Video – Goocheltrucs leren voor kinderen

Video – Goocheltrucs leren voor volwassenen (Impress Your Kids)

Goochelaar Charly Crama is ook de vaste workshop goochelaar voor het evenementenbureau Alle Dagen Feest in Alphen aan den Rijn. Kijk voor meer informatie op Workshop Goochelen – Alle Dagen Feest.

Goochelaar Charly Crama
telefoon: 06 10 11 42 19
e-mail: charly@dereizendegoochelaar.nl
website: www.charlycrama.nl

Print Friendly, PDF & Email