Kinderfeest

Kinderfeest - Kindergoochelaar CharlyKindergoochelaar Charly wordt regelmatig gevraagd voor een kinderfeest of voor een verjaardagsfeest in de huiskamer of in de tuin. Of om de kinderen te vermaken tijdens de receptie van een bruiloft.

Kindergoochelaar Charly Crama - KinderfeestSpeciaal voor een kinderfeest heeft goochelaar Charly de Kindershow Charly’s Goochelpret van 45 à 60 minuten vol goochelen, humor en interactie. De kinderen zullen geen minuut stil zitten en zij zullen goochelaar Charly regelmatig helpen bij de verschillende goocheltrucs. Als het een verjaardagsfeestje betreft zet Charly de jarige uiteraard in het zonnetje. De goochelshow is voor maximaal 20 kinderen en wordt aangepast aan de leeftijden van de kinderen. De show is ideaal voor kleine ruimtes, snel opgebouwd en laat geen rotzooi achter.

Deze kindershow kan verlengt worden met een ballonnenshow van 30 à 45 minuten, waarbij alle kinderen op een komische manier allemaal een ballonfiguur krijgen.

Voor kinderen vanaf 7 jaar is de kindershow Charly’s Goochelpret ook te combineren met een “Mini Workshop Goochelen“.

Tijdens een workshop goochelen geeft kindergoochelaar Charly de kinderen een kijkje achter de schermen van de mysterieuze wereld van de goochelkunst en leren zij een aantal trucs die zij overal kunnen uitvoeren en leren zij meer over presentatietechnieken. De workshop is een mix van entertainment, actief bezig zijn, samenwerken en creativiteit.

Naast kindergoochelen op een kinderfeest kan goochelaar Charly ook optreden met zijn grote kindershow De Snoepjes Machine.

Wilt u een offerte aanvragen voor een kinderfeestje? Vragen naar beschikbaarheid? Of meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op met goochelaar Charly Crama.

Kindergoochelaar Charly Crama
Telefoon: 06 10 11 42 19
E-mail: charly@dereizendegoochelaar.nl
Website: www.charlycrama.nl

Kinderfeestje - Goochelaar Charly
Goochelaar Charly is ook te boeken voor tafelgoochelen, podium acts en workshop goochelen voor volwassenen.