Kindershow Sjarlie Sjow van Goochelaar Charly

Kindershow “Sjarlie Sjow”

Kindershow de Sjarlie Sjow van kindergoochelaar Charly zit vol humor, goochelen en veel interactie. Met deze show werd goochelaar Charly Nederlands Kampioen Goochelen voor Kinderen 2017!

kindershow Sjarlie Sjow van kindergoochelaar CharlyTijdens de feestelijke kindervoorstelling heeft Sjarlie een snoepmachine meegenomen, om alle aanwezige zoete kinderen te trakteren op snoepjes. Helaas werkt de snoepjesmachine niet en samen met de kinderen gaat Sjarlie van alles proberen om de machine weer aan de praat te krijgen. Er gebeuren de gekste dingen en het wordt al snel een vrolijke boel. De vraag blijft echter wel of het allemaal goed gaat komen en de kinderen een lekkere traktatie zullen krijgen uit de snoepjesmachine!

Kindershow De Sjarlie Sjow is een zeer gevarieerde show van 30 of 60 minuten en is onder andere geschikt voor grote kinderevenementen, kinderfeesten, meester- of juffendag op een basisschool, op een braderie of jaarmarkt, tijdens Koningsdag, op een camping, in een winkelcentrum, op een bedrijfsfeest en vele andere evenementen waar veel kinderen bij aanwezig zijn. Kindershow de Sjarlie Sjow is geschikt voor kleine groepen vanaf 20 kinderen tot ongeveer 300 kinderen in het grote theater.

Kindershow de Sjarlie Sjow kan tijdens de periode van Sinterklaas, Kerst en Pasen aan het feestelijke thema worden aangepast.

(Studio Alle Dagen Feest, 2014)

Klik hier om vrijblijvend een offerte voor de Kindershow de Sjarlie Sjow van kindergoochelaar Charly voor een kinderfeest of kinderevenement aan te vragen.

Kindershow De Sjarlie Sjow - Goochelaar Charly Crama

Referenties

Wij hebben heel veel positieve reacties gehad over jouw optreden en je goochelkunsten! Vooral de enorme interactie met de kinderen en de aansluiting van de show met de locatie Paleis Het Loo, was precies zoals we gehoopt hadden: een bijzondere belevenis voor de Prinsen en Prinsessen! – Petra Elgersma, Paleis Het Loo

We hebben genoten van je show. Iedereen was erg enthousiast, waarvoor dank! – Mare Research, Amsterdam

Flexibel, kindvriendelijk, goed overleg en een prima show.
Hartelijke dank voor een topdag op basisschool de Zevenhof! – Conjo Kristalijn, Zevenhoven

Allerleukste goochelaar ever! Enorm veel dank voor de geweldige show! We boeken je graag nog een keer! – Sabine Berkhout, Heemstede

Charly, de kinderen hebben ontzettend genoten van je voorstelling: superbedankt! – Marc Soeterbroek, Boskoop

Kindershow Basisschool Goochelaar Charly Crama

Naast deze kindershow is goochelaar Charly ook te boeken voor kleinere kinderfeesten, tafel goochelen, stand-up magic en workshop goochelen. Voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en boekingen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met

Goochelaar Charly Crama
Telefoon: 06 10 11 42 19
E-mail:
Website: www.charlycrama.nl